donderdag 24 juli 2014

Star Wars Force For ChangeDe super actie van Disney en Lucasfilm is bijna ten einde. Nog iets minder dan 2 dagen voordat de actie zijn limiet bereikt. Op vrijdag om middernacht (plaatselijke tijd) eindigt de actie. Wij roepen jullie nog één keer op om deel te nemen aan deze actie.
Je kunt meedoen in verschillende prijsclasses. Het geld dat je stort gaat allemaal naar UNICEF Innovation Labs and Programs. Ze willen echt een verschil maken.
Bedenk dat je altijd "prijs" hebt op het moment dat je deelneemt aan de actie. De prijs is afhankelijk van de hoeveel geld je stort. En voor veel mensen een zeer belangrijke beweegreden: Je maakt kans om een scene te spelen in Star Wars VII. Hoe meer je stort, hoe groter de kans. Maar het is en blijft een loting, dus ook met een klein geldbedrag kun jij zomaar de winnaar worden!
Wij doen al mee! Wil jij de kans aan je neus voorbij laten gaan om in Star Wars te spelen? En als je niet wint heb je toch nog een goede daad verricht door het eenmalig steunen van UNICEF.
Steun Star Wars Force For Change hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten