zaterdag 19 juli 2014

Star Wars Battle front III, beste Star Wars game ooitStar Wars Battlefront III moest de allerbeste Star Wars game ooit worden, volgens DICE. De general manager Karl-Magnus Troedsson zegt dat de samenwerking die ze hebben met Lucasfilm "absoluut spectaculair"! De hoop op een geweldige game is dan ook niet onterecht.
"Dit is nieuw voor ons. Normaal gesproken, als iemand ons zou benaderen met een andere licentie, hadden we waarschijnlijk nee gezegd. Star Wars heeft echter een speciale plaats in ons hart, dus toen we de kans kregen om aan deze game te werken, grepen we hem.
Dit brengt wel afhankelijkheid met zich mee en dat zijn we niet meer gewend. LucasFilm werkt daarentegen onwijs mee. Iedereen benadert de game met hetzelfde idee, dat het de beste Star Wars game ooit wordt.
Wanneer we iets benaderen zoals Battlefront, dan is er maar één manier waarop we kunnen denken: we gaan de beste Star Wars game ooit maken, want Star Wars verdient dat."
DICE wil zijn uiterste best doen om de Star Wars fans en de Battlefront fans volledig te verassen met verbazingwekkende speciale effecten, voertuigen, physics en gameplay intensiteit. Al met al moet het een geweldige game worden, en fans kunnen niet wachten tot hij uitkomt. Ze hebben immers al jaren moeten wachten op het steeds uitgestelde vervolg.

LET OP! Dit bericht is voor een groot deel afkomstig van gamequarter.be. Wij hebben dit bericht niet volledig zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Wij willen u er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet zelf alles schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten