dinsdag 22 juli 2014

Mogelijk Star Wars VII plot onthuld

Devin Faraci van de filmblog Badass Digest beweert dat hij de eerste details over het scenario van Star Wars VII heeft. Hij geeft een korte omschrijving van het plot. De blogger benadrukt dat het allerminst zeker is dat deze details ook kloppen en houdt zelfs essentiƫle details achter. Het spreekt vanzelf dat onderstaande tekst mogelijke spoilers bevat.
De nog titelloze film opent met de bekende omhoog rollende tekst om dan te zakken naar een zwevende hand met een lichtzwaard. Die komt ergens op een woestijnplaneet terecht, waar hij wordt gevonden door twee jonge personages. Ze herkennen het lichtzwaard meteen als wapen van de mythische jedi, en besluiten het relikwie terug te brengen. Het blijkt al snel dat de hand en het lichtzwaard ooit van Luke Skywalker waren. Zijn hand werd in Star Wars: Episode V - The Empire Strikes back afgehakt door Darth Vader.
Tijdens hun queeste komen de twee in contact met niemand minder dan Han Solo en zijn trouwe metgezel Chewbacca. Ze besturen ditmaal een heel ander schip dan Solo's geliefde Millennium Falcon. De reisgezellen gaan op zoek naar een meester-jedi en belanden op een ijsplaneet, waar blijkt dat wordt gewerkt aan een superwapen, dat niet alleen een planeet, maar zelfs een heel zonnestelsel kan vernietigen.
Deze plot vertoont duidelijke verwijzingen naar de eerste drie films, Episode IV, V en VI. Aan de andere kant moet niet worden aangenomen dat elke ijsplaneet ook identiek is aan Hoth uit The Empire Strikes Back en niet elke woestijnplaneet is zoals Tatooine, schrijft Faraci.
Het plot klinkt niet behoorlijk sterk. Twee kinderen die op avontuur gaan en grote helden ontmoeten. Daarbij komt het opnieuw aan op een superwapen met een alles vernietigende kracht. Ook is het vreemd dat de Millennium Falcon niet in handen zou zijn van Han Solo en Chewbacca terwijl de Falcon wel op de set te zien is. Voor alsnog is dit natuurlijk niet bevestigd en we verwachten ook geen bevestiging. Misschien alleen een ontkenning. Mocht er meer nieuws hierover zijn, dan laten we dat natuurlijk direct weten.

LET OP! Deze tekst is niet volledig door ons geschreven. Een groot deel van deze tekst is afkomstig van entertainmentnieuws.nl. Wij willen u er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten