woensdag 23 juli 2014

Gwendoline Christie in Star Wars VII en acteurs terug naar huis

Een nieuw gerucht omtrent de zevende Star Wars film is gister opgedoken. Badass Digest zegt dat actrice Gwendoline Christie, bekend van Game Of Thrones, is gecast voor een rol in Star Wars VII. De rol waar ze voor gecast zou zijn was oorspronkelijk bedoeld voor een man. Het gaat hier om de zelfde rol die bedoeld was voor Benedict Cumberbatch. Maar deze heeft zelf bevestigd geen rol te hebben in de film.

"According to my sources Gwendoline Christie is playing John Boyega's commanding officer in Star Wars Episode VII, and she's mad that he deserted. She's looking for him. She's an antagonist."

Verder schijnt het dat de Star Wars acteurs Hamill (Luke Skywalker), Fisher (Leia Organa) en Mayhew (Chewbacca) terug zijn gekeerd naar de Verenigde Staten. Ze zijn teruggekeerd naar huis omdat enkele opnames niet door kunnen gaan in verband met Harrison Ford die tijdelijk is uitgevallen. Ford raakte enkele weken geleden gewond tijdens de opnames. De acteurs willen allemaal graag deze tijd thuis doorbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten