dinsdag 1 april 2014

Star Wars VII opnames in Nederland?


Het duurt niet lang meer voordat de opnames van het zevende Star Wars deel zullen beginnen. Een groot deel zal hoogstwaarschijnlijk worden opgenomen in de studio, maar ook zal er buiten de studio gefilmd moeten worden om eventuele greenscreens op te kunnen vullen of gewoon volledige scenes of te laten spelen met acteurs. Nog niet zo lang geleden kwam het gerucht voorbij dat er gefilmd zal worden in IJsland. Natuurlijk staat ook Tunesië weer hoog op het lijstje om dienst te doen als Tatooine.
Vandaag kwam de site Deathstar.nl met exclusief nieuws naar buiten. Wellicht zullen er ook opnames in Nederland plaats vinden. Zij zouden in tip hebben ontvangen van een bron binnen het Nederlandse Filmfonds. Deze zou zijn benaderd door de vertegenwoordigers van LucasFilm. De productie zou interesse hebben om te filmen in de Schoorlse Duinen vanwege het unieke karakter.
Dit is uiteraard nog niet bevestigd door LucasFilm of Disney en blijft dan ook een gerucht. Maar hoe gaaf zou het zijn als een deel van Star Wars hier in Nederland gefilmd zal worden? Worden wij dan ook onze eigen planeet? Het zou toch wat zijn.

Bron: Deathstar.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten