woensdag 23 april 2014

Star Wars VII nieuws


Updates over 'Star Wars 7', 'Captain America 3' en 'Pirates of the Caribbean 5'
Walt Disney Studio baas Alan Horn heeft tijdens het Tribeca Film Festival in New York enkele details gegeven over Star Wars VII. Als eerst meldde hij dat de cast nog steeds niet helemaal rond is.
”Maar we zijn nog niet klaar om die aan te kondigen. Wel kondigen we binnenkort aan wat we aan het doen zijn. We hebben bijvoorbeeld al wat second unit werk verricht in Abu Dhabi en enkele andere plaatsen, omdat we al die locaties hebben om te filmen. En we moeten het een beetje een typische ‘Star Wars’ look geven. Dus we zijn naar al die plaatsen gegaan om ze de juiste look en het goede gevoel te geven en we hebben al wat opnames gemaakt met de second unit, maar zijn nog niet begonnen met de echte opnames.”

Er is enige ophef geweest over de release datum van Star Wars, die tot nu toe altijd in mei zijn geweest. Nu staat deze voor december. Maar episode VIII en IX komen misschien wel in mei.
”Dat weten we nog niet helemaal zeker, maar op een bepaald punt brengen we films misschien weer uit in mei. Maar het ligt aan de scenario’s, of die klaar zijn, maar deze eerste film komt in december 2015 uit en daarna zien we wel.”

Ook werd gesproken over het budget van de film.
”We hebben dat nog niet helemaal klaar, maar denk maar aan een bedrag tussen de 175 en 200 miljoen dollar.”

Tot slot liet hij nog weten dat George Lucas nog altijd mee werkt aan de film, maar dat hij het niet meer zelf maakt. Dit wisten we natuurlijk al, maar toch nog ene kleine bevestiging.
”Maar hij verkocht het bedrijf, hij verkocht het aan Walt Disney Company. Daar is hij erg bewust van. Dus nu zijn wij de grote drijvende kracht achter deze franchise. Maar we waarderen zijn hulp. Hij is de bedenker van dit alles. Kathy [Kennedy] heeft continu contact met hem, geloof ik.”

Bron: Filmtotaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten