zondag 6 april 2014

Opnames Star Wars VII begonnen in het geheim

"In mei zullen de opnames van Star Wars VII beginnen" dat is wat Star Wars kenners en vele bronnen de buiten wereld lieten denken. Maar in het geheim is Disney al bezig met het filmen van de zevende film in de reeks.
Disney-topman Alan Horn bevestigde officieel in een interview met The Hollywood Reporter dat de eerste beelden van episode VII al geschoten zijn! "We're actually shooting some of it now." In dit interview werd ook duidelijk dat de film niet 30, maar 35 jaar na episode VI plaats zal vinden:  "where 6 left off — and where 6 left off is 35 years ago by the time this is released."
De eerste beelden zouden zijn geschoten in Egypte en Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.
Ook vertelde Horn dat het vinden van geschikte acteurs voor de film een lastige opgave is en dat de zoektocht ook nog niet compleet is. De cast is nog niet volledig samengesteld maar loopt wel tegen het einde aan. Ook vertelde hij dat het script helemaal klaar is voor gebruik.
Het interview vond al plaats op 2 april, maar is pas vandaag gepubliceerd, wie weet hoeveel scenes er in de tussen tijd al zijn gefilmd en wellicht is de cast nu al compleet. Meer informatie wilde Horn nog niet geven over de cast.
Als er meer nieuws is, houden wij jullie uiteraard op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten