dinsdag 1 april 2014

Billy Dee Williams verlaat Dancing With The Stars


Afgelopen twee weken hebben we ontzettend kunnen genieten wan Billy Dee Williams, bij Star Wars fans beter bekend als Lando Calrissian. Hij heeft geweldig geschitterd in de show Dancing With The Stars. Al behaalde hij in alle afleveringen de laagste score van de jury, zijn fans stemde voor.
Helaas hebben we ondanks zijn vele fans toch afscheid moeten nemen van Williams in de populaire TV show. Hij moest gedwongen afstand doen van zijn deelname als Star. Williams heeft kritieke, chronische rugpijn en zijn doctoren hebben hem aangeraden te stoppen met dansen. De 77-jarige Williams heeft al twee kunstheupen.
Williams is ontzettend dankbaar voor de steun en de lol van de afgelopen paar weken en hij zegt een fantastische tijd te hebben gehad. Ook zijn danspartner Emma Slater zal moeten stoppen met de show. Ze vind het jammer maar vond de keuze makkelijk. Gezondheid gaat voorop. Ook meld ze dat ze trots is op Williams.
Het is jammer dat Williams de show heeft moeten verlaten, maar als wij hem nog terug willen zien in episode VII is het wellicht toch beter om zijn krachten voorlopig even te sparen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten