dinsdag 8 april 2014

Chewbacca keert terug in Star Wars VIIHet was al heel lang de vraag of acteur Peter Mayhew terug zou keren als onze harige vriend Chewbacca in de nieuwe Star Wars film. Niet alleen omdat het niet duidelijk was of Chewbacca wel een rol zou krijgen in de nieuwe film maar ook omdat Mayhew een lange tijd bijna niet kon lopen.
Maar Mayhew wilde koste wat kost terug keren in zijn favoriete rol en liet zich opereren aan zijn knieën. Nu is hij er weer klaar voor.
The Hollywood Reporter meldt nu dat Mayhew daadwerkelijk terug zal keren als Chewbacca in de nieuwe film, zijn droom komt dus uit en de operatie is niet voor niets geweest.
Mayhew speelde tot nu toe in vier van de zes films de rol van Chewbacca en is daarmee een van de weinige acteurs die een rol heeft in allebei de trilogieën, nu zal hij dus ook in de derde trilogie zijn aandeel hebben.
Over de rest van de cast is nog vrij weinig bekend. We weten in ieder geval dat R2-D2 ook terug zal keren. Het is dan ook logisch dat we natuurlijk C-3PO mogen verwachten terug te keren. Nu we weten dat Chewbacca terug keert mogen we er ook van uit gaan dat de rol van Han Solo, zijn onafscheidelijke maatje, opnieuw zal worden ingevuld. Misschien door Harrison Ford, maar dat kan nog niet met zekerheid gezegd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten