woensdag 2 april 2014

Star Wars VII krijgt onbekende cast

 


Nu het filmen van Star Wars VII bijna begint, worden steeds meer details bekend gemaakt. J.J. Abrams beloofde ons enkele weken geleden al dat het niet lang zou duren voor de details bekend zouden worden. Volgens Dominic Monaghan, die een gesprek met Abrams zou hebben gehad, wil Abrams een onbekende cast gebruiken voor de nieuwste episode in de Star Wars reeks.
'We hebben het er een paar keer over gehad en hij vertelde, "We stellen een cast van onbekende acteurs op. We willen in de voetsporen van de cast van ‘New Hope’ treden, want Harrison Ford was toen nog niet bekend, Mark Hamill ook niet en Carrie Fisher ook niet".'
Hoe meer onbekende acteurs hoe beter. Bekende acteurs zal je snel associeren met eerdere rollen in andere films. Dit is voor een film als Star Wars niet de bedoeling. Het is beter om zelf een nieuw personage te creeëren die tot dan toe nog nergens anders mee geassocieerd kan worden. In de toekomst zeggen mensen dan 'Hey, hij is van Star Wars' in plaats van 'Hey, die acteur in Star Wars speelt ook in High School Musical'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten