maandag 7 april 2014

Darth Vader geen president van Oekraïne


Darth Vader doet niet mee aan presidentsverkiezingen

 
Darth Vader als president, het klinkt heel raar maar toch was het even mogelijk. In Oekraïne had een man met de naam Viktor Sjevtsjenko zich in de naam van de Internetpartij aangemeld voor de presidentsverkiezingen. Hij heeft zijn naam zelfs laten veranderen in Darth Vader.
Vader betaalde 165.000 euro om mee te mogen doen en leverde alle vereiste papieren in. Toch hebben de autoriteiten van Oekraïne zijn verzoek tot deelname aan de presidentsverkiezingen afgewezen. Ze twijfelde aan de echtheid van de documenten en of het wel verstandig is iemand die zich verkleed als een filmpersonage als serieuze president te hebben. Niemand zou het land nog serieus nemen. Wellicht zijn de autoriteiten ook bang voor de duistere invloed van de Sith.
Eerder al was het Vader niet gelukt om verkozen te worden tot burgemeester. Het lijkt er nu op dat de Internetpartij op zoek moet naar ene nieuwe leider. Toch zegt de force in ons, dat wij hem nog wel een keer terug gaan zien. Met zo veel wereldwijde publiciteit kan dat haast niet anders.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten