vrijdag 25 april 2014

Boba Fett spinoff film?


Momenteel lijkt alle aandacht op te gaan aan Star Wars VII. Dat is op zich niet zo gek, aangezien dat de eerste film in de reeks is die uit zal komen. Maar we moeten niet vergeten dat er nog veel meer aan zit te komen. Onder andere de Star Wars Spinoff films, de eerste moet al uitkomen in 2016, een jaar na episode VII.
Maar waar moet deze eerste spinoff over gaan? Velen zijn van mening dat Boba Fett zijn eigen film zou moeten krijgen. Een Boba Fett spinoff gerucht doet al vele langer de ronde. Zelf voor de overname van Lucasfulm door Disney in 2012 deed dit gerucht al de ronde.
Deze week was er in Disneyland Florida een bijeenkomst voor speciaal genodigden van Disney. Er zouden heel wat mensen aanwezig zijn geweest die relaties hebben met Star Wars, waaronder George Lucas. Volgens bronnen van DeathStar.nl is Boba Fett een veelbesproken onderwerp geweest. Er schijnt erg veel enthousiasme te over zijn eigen film, maar er is een probleem. Het plot. Hoe kunnen ze de mysterieuze, angstaanjagende en duistere Boba Fett neer zetten en hem tegelijkertijd de held van de film maken?
Deathstar.nl vraagt zich terecht af in hoeverre dit te maken heeft met het geannuleerde Star Wars spel 1313, waarin Boba Fett een prominente rol zou hebben. Wellicht is de game gecanceld omdat ze het verhaal van de game willen gebruiken voor de film. Wie zal het zeggen? Voorlopig is dit nog een gerucht en zullen we moeten afwachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten