dinsdag 29 april 2014

Star Wars VII, het laatste nieuwsOp de entertainment website Deadline, die de afgelopen jaren belangrijk insidenews naar buiten bracht, was vandaag te lezen dat acteur  Oscar Isaac op het lijstje staat om toe te voegen aan de cast van Star Wars VII. Ook Adam Driver en John Boyega, die eerder al in verband werden gebracht met het zevende deel in de reeks Star Wars films, lijken nog altijd in de race voor een rol. Maar ook de eerder genoemde, maar bijna uitgesloten, acteur Zac Efron zegt zelf nog kans te maken op een rol.
Maar het "grote" nieuws lijkt te gaan om Harrison Ford, Han Solo. In deze eerste nieuwe film in een reeks van drie zou hij een enorme rol moeten gaan spelen. Een veel grotere rol dan Carrie Fisher en Mark Hamill.
Morgen zou het eerste overleg plaats vinden over het script met de acteurs alvorens ze gaan beginnen met de opnames van de film. Dat Hamill, Ford en Fisher een rol zullen krijgen leek gister al zo goed als onvermijdelijk. In ons bericht van gister konden jullie zien dat alle drie de helden in Londen zijn. Maar Mark Hamill was daar niet alleen. Hij was namelijk samen met Peter Serafinowicz, de man die de stem van Darth Maul is in The Phantom Menace. Keert hij terug als Darth Maul? Keert hij terug als een ander personage? Of keert hij helemaal niet terug? We zullen het allemaal binnenkort horen. Want volgens de geruchten zullen op komende zondag 4 mei, de internationale Star Wars dag, de eerste officiële castingen naar buiten worden gebracht en wellicht nog heel veel meer. Hou de site dus goed in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten