zaterdag 27 oktober 2018

Er komt 100% zeker GEEN Boba Fett film

Afbeeldingsresultaat voor boba fett

Vanaf dag één dat we weten dat er naast de originele een hoofd verhaallijn ook nog spin-off films zouden worden gemaakt gaat het gerucht al dat er een Boba Fett film zou komen. Fans hoopte dit niet alleen, de film zou zelfs concrete productie plannen hebben, tot er zich problemen voor zouden hebben gedaan.

Een hoop gespeculeer, zeker aangezien de plannen nooit officieel zijn bevestigd. Toch dook het idee over de film keer op keer de kop op met nieuwe bewijzen. Nu de serie The Mandalorian er aan komt, dat waarschijnlijk gaat over een andere bounty hunter in mandalorian outfit dan Boba Fett, lijkt het er op dat alles dat eerst wees op een Boba Fett film, nu misschien toch hier over ging.

Inmiddels is Variety, een vrij betrouwbare bron, te weten gekomen, via Lucasfilm directeur Kathleen Kennedy zelf, dat de Boba Fett film nu 100% zeker van de baan is en ook niet langer in de koelkast staat als plan voor later. Ook bronnen bij Deadline zouden dit nieuws hebben bevestigd. Alle energie zou nu worden gestoken in de tv-serie The Mandalorian. 

Of het project echt van de baan is heeft Lucasfilm nog niet bevestigd, maar dat men aan het project werkte werd ook nooit officieel bevestigd. Dus of er überhaupt bevestiging komt is onbekend. Voorlopig hoeven de fans in ieder geval niet meer te rekenen op een Boba Fett film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten