vrijdag 12 oktober 2018

Van alles gespot op de set van The Mandalorian

The Mandalorian

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Star Wars live action serie The Mandalorian en er zijn inmiddels al wat foto's naar buiten gelekt via MakingStarWars.net. Hoewel ze al eerder in de agelopen weken foto's van de set wisten te maken krijgen we nu voor het eerst een scherp en specifiek beeld te zien. Op bovenstaande foto is namelijk het eerste 'wezen' uit de serie goed te zien. Het lijkt een beetje op een Suerton, die we ook al eerder zagen in The Last Jedi op Canto Bight, maar het is niet zeker dat het hier om het zelfde wezen gaat. Wij denken echter dat het hier opnieuw gaat om een achtergrond personage en geen hoofdpersoon.

The Mandalorian

Een iets minder scherpe en bijzodnere foto kwam gisteren naar voren. TheForce.net schrijft over een mysterieus figuur in een zwart gewaad, maar wij zien dat toch net iets anders. Wij zien hier gewoon een figurant. Het is in Star Wars niet heel gek om een zwart gewaad met hoodie te hebben. Echter, volgens TheForce.net gaat dit niet om een outfit maar is het gewaad puur bedoelt om het echte personage af te schermen tegen pottenkijkers en concluderen daar uit dat dit om een belangrijk en nog geheim personage gaat. 

The Mandalorian

Uiteindelijk kunnen we afsluiten met een veel interessantere foto, hoewel het minst scherp. Op deze foto zien we namelijk twee stormtroopers! De serie speelt zich af na de val van The Empire en het zien van Storm Troopers kan dus nog wel eens interessant worden als we kijken naar hoe het The Empire vergaan is na de dood van Palpatine. Zijn dit mensen in gestolen harnassen? Zijn dit zelf uitgeroepen nieuwe machthebbers die optreden uit hun oude machtspositie? Zijn het troopers voor een nog lokaal actieve Moff? Of zijn het misschien de voorlopers van de First Order? Misschien is het wel iets compleet anders. Maar daar komen we vanzelf achter!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten