vrijdag 5 oktober 2018

Star Wars live action serie heet: The Mandalorian

THE MANDALORIAN

We weten allemaal inmiddels dat er begin volgend jaar een live action Star Wars serie komt op de streamingsdienst van Disney. Het kan de echte fan dan ook niet ontgaan zijn Disney gisteren officieel de naam van de serie bekend heeft gemaakt, namelijk: The Mandalorian.

De naam sluit aan bij het gerucht dat al even de ronde deed dat Mandalorians de hoofdrol zouden gaan spelen in de serie en dat Mandalorian fan Dave Filoni (tevens maker van The Clone Wars en Rebels) de eerste aflevering zou produceren (naast origineel regisseur Jon Favreau).

Beter nog, later op de dag, na dat de naam van de serie bekend gemaakt werd, kwam ook de eerste officiĆ«le foto vrij, die je hier boven kunt zien. Eerder deze week zagen we al gelekte set foto's en het lijkt er dan ook op dat deze eerste officiĆ«le foto daar plaats vind, op een soort Tatooine. 

De serie speelt zich af na de val van het Empire en nog voor de komst van The First Order en volgt de reizen en avonturen van een eenzame reiziger in de verre buitenringen van het sterrenstelsel, ver weg van de autoriteit van de New Republic.
Een bericht gedeeld door Jon Favreau (@jonfavreau) op


Als we de omschrijving van de serie zien, de titel en de eerste foto dan zijn wij alvast lichtelijk enthousiast. We vragen ons nu wel af of de zo lang gevraagde Boba Fett spin-off ooit nog zal komen. Deze serie lijkt namelijk een beetje het thema te gaan vullen dat mensen in zo'n film graag zouden zien. Nu maakt dat natuurlijk niks uit, want een serie kunnen we veel langer van genieten dan een enkele film. Nu hopen dat de kwaliteit van de serie net zo goed is als wat een ieder hoopt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten