vrijdag 12 oktober 2018

Mark Hamill pleit voor een ster voor Carrie Fisher

Afbeeldingsresultaat voor carrie fisher and mark hamill

Eerder dit jaar ontving Mark Hamill, ook wel bekend als Luke Skywalker, een ster op de Hollywood Walk of Fame. Hoewel Hamill daar natuurlijk heel blij mee is, ontbreekt er nog iemand op de Walk of Fame vind hij, namelijk de inmiddels overleden Carrie Fisher (Leia Organa).

We zijn inmiddels wel van Mark gewend dat hij zich in zet voor de idealen waar hij voor staat en in gelooft en ook vaak voor andere mensen. Hoewel Carrie inmiddels al weer een tijdje terug is overleden, is ze nog altijd in de gedachten van Mark (en vele fans).

Daarom plaatste hij eerder deze week op Twitter een post waarin hij pleit voor een ster voor Carrie Fisher op de Hollywood Walk of Fame. Op dit moment is zij nog de enige van de drie originele helden die nog geen ster heeft. Of de Chamber of Commerce overgehaald kan worden is natuurlijk totaal niet zeker. Maar dat Carrie een ster verdient is wel zeker in onze ogen. Hoewel het nog maar te betwijfelen is of Carrie er zelf veel om gegeven zou hebben, voor fans en voor Mark Hamill is het belangrijk. Wil je Mark's oproep gehoor geven? Dat kan door de Hollywood Chamber of Commerce een mail te sturen waarin je uitlegt (in het Engels utieraard) waarom Carrie Fisher een step op de Walk of Fame zou moeten krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten