woensdag 17 oktober 2018

Je huis in Star Wars stijl, alleen voor de echte fan!

image

Persoonlijk zou ik er niet aan moeten denken, ondanks dat ik een groot Star Wars fan ben, maar er zijn genoeg mensen te vinden die graag hun huis een Star Wars tintje willen geven. Hoewel dit natuurlijk al lang mogelijk was met verschillende accessoires, waaronder het belachelijk dure X-Wing messenblok, kan je nu nog een stapje verder. Disney is namelijk een partnerschap aangegeaan met de Filipijnse ontwerper Kenneth Cobonpue zodat je nu ook je meubels in Star Wars stijl kunt krijgen. 

De onterwerper zegt het volgende: “At first, I said, you don’t need me for this because I don’t make replicas of machines and Star Wars fans will only buy something if there’s the face of Darth Vader on it—I don’t do that. They said, ‘No, no, no. We want you to interpret through the lens of a Filipino designer.'”

image

Alle afbeeldingen in dit bericht zijn ontwerpen van Cobonpue. Staat een van de ontwerpen je aan? Mooi, maar het aanschaffen zal wat lastiger worden. Op dit moment zijn de meubels alleen nog in de Filipijnen te koop. Maar de vraag uit het buitenland is groot, dus zegt de ontwerper dat we nog even geduld moeten hebben. Dit lijkt er op te wijzen dat de producten binnen onbepaalde tijd ook elders in de wereld te krijgen zijn. 

image
image
Star Wars interieur meubel artikel
Star Wars interieur meubel artikel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten