donderdag 8 november 2018

BREAKING: Star Wars komt met Cassian Andor serie


Inmiddels zijn we allemaal op de hoogte dat Disney werkt aan hun eigen streamingdienst. Daarvoor hebben ze dan ook een hoop content nodig en met Star Wars worden alle lades daar voor open getrokken. Zo weten we al enige tijd dat er een live action serie komt, waar nu veel focus op ligt, namelijk The Mandalorian.

Eerder al werd bekend dat het razend populaire The Clone Wars nog een laatste (7e) seizoen zou krijgen (na 5 jaar) op de streamingdienst. Maar nu komt er vers van de pers, officieel via starwars.com, ons ter oren dat ook Cassian Andor zijn eigen live action serie zal krijgen op de streamingdienst. Nóg een nieuwe Star Wars serie dus!

De serie zal nog wel even op zich laten wachten want gaat pas volgend jaar in productie. Het gaat de avonturen van Cassian volgen in de begin jaren van de Rebellen (voor Rogue One).

Diego Luna, die Cassian speelde in Rogue One, keer terug en zei het volgende:
“Ik heb zoveel herinneringen aan het geweldige werk dat we samen gedaan hebben. We hebben een geweldig avontuur voor ons en dit nieuwe format geeft ons de kans om het personage verder te verkennen“.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten