zondag 10 december 2017

The Last Jedi Red Carpet Première en nieuwe wereldenVannacht was voor sommige eindelijk het grote moment daar, de rode loper première van The Last Jedi werd afgelopen nacht live uitgezonden. Lag jij, net als bijna elke andere Nederlander, vannacht gewoon lekker te slapen? Geen stress, de anderhalf uur durende show kun je hierboven terug kijken.

Inmiddels zijn de eerste reacties op de film online te vinden en ze zijn extreem lovend. Sommige fans noemde het 'de beste star wars film ooit'; 'The Last Jedi sneaks up on you in ways you will not expect (...) surprise attacks!'; 'Het is alles wat je verwacht, en toch is het niets dat je verwacht.'; 'Jullie hebben geen idee van wat jullie gaan zien, de saga is voor altijd veranderd.'; En het woord 'emotioneel' was veel te zien.

Het feit dat regisseur Rian Johnson eerder al was gevraagd voor nog 3 films liet al blijken hoe blij Disney en Lucasfilm waren met het resultaat, maar deze reacties bevestigen dat wat we te zien krijgen heel bijzonder gaat zijn!

Intussen zullen de fans die niet uitgenodigd waren voor de speciale wereld première het moeten doen met een video waarin een aantal nieuwe werelden in de film aan je worden geïntroduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten