donderdag 7 december 2017

The Last Jedi maakt zich op voor de laatste loodjesMet nog maar 6 dagen te gaan tot de première van The Last Jedi in Nederland maken ze zich bij Disney en Lucasfilm helemaal klaar om nog even iedereens aandacht te trekken. Zo verscheen er gisteren avond een filmpje online waarin Daisy Ridley (Rey) op de set is en ons even wilt uitleggen waarom we allemaal deze nieuwe film moeten gaan zien. Daarbij zitten er nieuwe beelden in de video én Rey's vraag om hulp aan Luke Skywalker!

Daarnaast bevestigde regisseur Rian Johnson op Twitter nog een klein leuk detail. Een oplettende fan dacht Carrie Fisher's trouwe hond Gary te hebben gespot in promotiemateriaal, dit werd bevestigd door Johnson. Gary was de steun en toeverlaat van Carrie en ging vaak mee met interviews en op podiums. Na het overlijden van Carrie in december vorig jaar is Gary naar de assistente van Carrie gegaan die hem zijn eigen instagrampagina gaf GaryFisher. Veelf ans zijn dol op Gary en laatst was er een foto van hem te zien terwijl hij naar de trailer kijk van zijn overleden baasje. Nu blijkt dus dat Gary zelf ook onderdeel uit maakt van de saga.


Hoewel de première in Nederland eerder is dan in veel andere landen, is er altijd een rode loper première eerst. Dit jaar vind die plaats op 7 december, komende zaterdag dus! Net als bij de vorige films is ook deze première (niet de film zelf vanzelfsprekend) live online te volgen via starwars.com.

Op hun website was het volgende te lezen:
Get ready for something truly special: StarWars.com’s Star Wars: The Last Jedi red carpet live stream, presented by Verizon! 
As announced today on The Star Wars Show, visit StarWars.com on December 9 at 5 p.m. PT for exclusive red carpet coverage, live from the world premiere of The Last Jedi in Los Angeles. The Star Wars Show‘s Andi Gutierrez and Anthony Carboni will host the event, interviewing the creators and stars of The Last Jedi, as well as other special guests. 
Whether you’re more Resistance, First Order, or porg, you don’t want to miss it.
 Aangezien er een tijdsverschil is van 9 uur is het voor ons in Nederland echter wel wat laat. De live stream begint in Nederland ongeveer rond 2 uur 's nachts in de nacht van zaterdag op zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten