vrijdag 28 juni 2013

Meer Star Wars in Attractiepark DinseylandOrlando Business Journal's Richard Bilbao heeft geweldig nieuws vermeld, namelijk dat Disney plannen heeft om de Star Wars aanwezigheid in al haar themaparken groots zal uitbereiden en waarnodig extra stukken land bij kopen. Hoewel er wel vaker geruchten gaan over uitbereidingen in Disney (zoals voor Cars), gaat het volgens Bilbao hier om meer dan dat en is de mate waarin ze Star Wars willen uitbereiden niet te vergelijken met welke andere uitbereiding dan ook tot nu toe.
 
Vervolgens meld Disney deskundige Tsjaad Emerson:
"Ook zijn er gesprekken van re-themeing de Fantasmic!  Night show door de invoering van een nieuwe vuurwerk show met een Star Wars-thema. De Fantasmic! Show is aan de andere kant van het park gelegen ten opzichte van het huidige Star Wars-thema gebied. Ik denk dat Disney Star Wars niet alleen wil zien als en gebied in het park maar ook wil dat Star Wars een grote rol gaat spelen in het gehele park."
 
Dit bouwt voort op eerdere verslagen die Disney's belang aantonen in vollediger integratie van de nieuwe eigenschap in de parken. Echter Disney heeft nog niets bevestigd en we verwachten ook niet dat Disney dit in een keer zal doen. We verwachten dat het Themagebied zich langzaam gaat uitbereiden in alle Disney parken, en dan met name in die van Parijs aangezien die een heel klein aandeel Star Wars gebied bezit met slechts een enkele attractie, een star wars shop en wat aankleding. Voorlopig wachten we nog op een bevestiging van Disney zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten