vrijdag 21 juni 2013

Nieuw Star Wars boek


Het nieuwe Star Wars boek: Maul: Lockdown geschreven door Joe Schreiber is een nieuwe aanwinst voor de reeks boeken en het vervolg op Darth Plagueis.
Het is doden of gedood worden in de galaxy arena waar de ergste misdadigers van hun Melkweg vechten in een gladiatoren strijd. Ondertussen gokken de rijken op deze gladeatoren en strijken veel geld op met het gokken op verspild bloed bij deze illegale wedstrijden. Maar de nieuwste uitdager in deze wrede arena, zo demonisch om te zien zo dodelijk bij een uitdaging, vecht voor meer dan alleen overleven. Zijn doen of sterven missie, voor de duistere meester die hij dient, is het verkrijgen van het ultieme wapen: een object die de jedi kan vernietigen en de Melkweg kan veroveren.
Sith lords Darth Plagueis en Darth Sidious zijn vastbesloten om de prijs te bezitten. En een van het naar macht strevende duo heeft daar zijn eigen verraderlijke plannen mee. Maar eerst moet hun angstaanjagende leerling het opnemen tegen  een groep bloeddorstige gevangenen, een kannibaal bende, de moordende misdaad leider Jabba de Hutt en een onuitsprekelijke buitenaardse horror. Niemand anders, hoe dapper ook, zou deze uitdaging aan gaan. Maar niemand anders is de gevreesde dark-side leerling die bekend staat als Darth Maul!

Het plot klinkt veel belovend en erg spannend zoals we gewend zijn bij de verhalen over Darth Maul. Het verhaal laat voorlopig nog even op zich wachten en wordt vrijgegeven op 21 januari 2014. Tot die tijd zullen we moeten wachten, op wat vast en zeker een geweldig nieuws boek wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten