maandag 24 juni 2013

George Lucas getrouwt

In jannuari meldde we het jullie al, star wars bedenker en ex-regiseur George Lucas was verloofd met de veel jongere Mellody Hobson, gister zijn ze dan eindelijk getrouwd. Hieronder volgt een bericht van het Noordhollands dagblad:
CHICAGO - De bedenker van Star Wars, George Lucas, is afgelopen weekend in het huwelijk getreden met Mellody Hobson. De bruiloft van de 69-jarige filmmaker en de 44-jarige zakenvrouw vond volgens Wenn plaats in het Peninsula Hotel in Chicago.
Onder de genodigden bevonden zich diverse Hollywood-collega’s, waaronder regisseur Ron Howard. Deze twitterde zondag: “Bruiloft George Lucas en Mellody Hobson was een waar genoegen. De dienst van Bill Moyers was prachtig, intens. Gefeliciteerd mr. & mrs. Lucas!”
Star Wars-acteur Samuel L. Jackson schreef op zijn beurt: “Een galactische groet voor Meester Lucas & zijn bruid Mellody op hun huwelijksdag! Gefeliciteerd!”
Het kersverse paar verloofde zich in januari. Dit is het tweede huwelijk voor Lucas. Hij was eerder getrouwd met Marcia Lou Griffin.

Ook namens ons, van harte gefeliciteerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten