maandag 3 juni 2013

Florence Welch mogelijk in Star Wars VII

Volgens de Britse krant The Sun willen de makers van de nieuwe Star Wars film Florence Welch voor een grote rol in episode VII, en misschien nog meer. The Sun heeft een insider gesproken die vertelde dat Florence precies is wat ze zoeken, ook al heeft ze weinig acteerervaring.
“We think Florence has the exact style we are looking for. She has done some acting but it was her singing on stage that initially caught the eye."
"Almost every actress in Hollywood wants a role in the new movies but we are keen to cast people who are unexpected."
En het gaat hier dan niet zomaar om een rolletje in de film ergens op de achtergrond of een rol van twee zinnen tekst. Nee volgens de insider gaat echt hier om een grote en belangrijke rol. Florence is being considered for a major part that would turn her into an A-list actress overnight.”
Of de actrice ook echt in de film gaat spelen is natuurlijk nog niet bekend maar dat de makers van de nieuwe film op zoek zijn naar spelers spreekt voor zich. Nu de nieuwe Star Trek film over 3 dagen in de bioscoop verschijnt kan regisseur J.J. Abrams zich volledig gaan storten op Star Wars episode VII, zeker omdat de opnames begin 2014 van start gaan in Engeland. In de tussentijd houden wij jullie op de hoogte van al het nieuws dat naar buiten komt.
Persoonlijk zie ik als Star Wars fan Florence niet echt spelen in de nieuwe film, maar dat zal moeten blijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten