donderdag 30 mei 2013

Nieuw TV-programma zoekt aller grootste star wars fan

Weet jij wie “Bo Shuda” roept in Return of the Jedi? Kun jij uitleggen hoe het komt dat in de oorspronkelijke trilogie er regelmatig Stormtroopers zijn die hun kop ergens tegenaan stoten? Hoe heet het ruimteschip van Lando Calrissian? Deed acteur David Prowse in zijn rol van Darth Vader ook de stem? Wat was de bijnaam van Darth Vader’s wingman, DS-61-2, in de Death Star trench? Als jij de antwoorden weet op deze vragen, dan moet jij je misschien wel opgeven voor een nieuw tv-programma.
Blue Circle, de Nederlandse productiemaatschappij achter succesvolle programma’s als RTL Boulevard, Boer zoekt Vrouw en X-Factor, werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe kennisquiz en daarbij is zij onder andere op zoek naar een fan die alles weet over Star Wars.
Durf jij te zeggen dat je het meeste weet over jouw favoriete filmserie? Weet je zeker dat je alles, maar dan ook echt alles, weet van Star Wars? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat van je horen door te mailen naar: casting@bluecircle.tv en wie weet win jij in de toekomst serieuze prijzen met jouw kennis!
Bron: inthegame.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten