donderdag 13 juni 2013

Star Wars Battlefront 3 bevalt


Voor Star Wars: Battlefront III staan enkele Battlefield-veteranen aan het hoofd van het ontwikkelproces en ze hebben er zin in!
Dat liet EA's Patrick Söderlund tijdens een interview op de E3 weten. Volgens hem grepen de voormalige executive producer van Battlefield, Patrick Bach, en de general manager van DICE, Karl-Magnus Troedsson, direct de kans aan om een Battlefront-game te ontwikkelen. Het was een droom om te mogen werken aan het project en uiteraard ook een grote bron van mogelijke inkomsten.
De game zou er bijna niet zijn geweest, maar de deal tussen EA en Disney heeft ervoor gezorgd dat een nieuwe Battlefront-game ontwikkeld gaat worden. Volgens Söderlund had hij niet verwacht dat iedereen bij DICE aan een licentiegame wilde werken, aangezien ze voornamelijk met nieuwe games en hun eigen games bezig waren. In dit geval was het echter een compleet ander verhaal en hoopte de hele studio in Stockholm de game te kunnen ontwikkelen. Dat laat zien dat de game goed is ontvangen en in goede handen is. We kunnen een stuk vakwerk verwachten van deze game, helaas laat het eindresultaat ngo even op zich wachten. Maar Star Wars Battlefron III is in ieder geval goed aangekomen. DICE is niet van plan om er een soort Battlefield-kloon van te maken, wat sommige fans misschien zullen denken. Volgens Patrick Bach moeten gamers straks niet het idee hebben dat ze Battlefield in een ander jasje spelen.

Bron: insidegamer.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten