donderdag 20 juni 2013

Star Wars VII casting detailsWie er nou precies gaan deelnemen in de nieuwe Star Wars film en welke rol ze gaan spelen is nog onduidelijk, net als het plot wil Disney dat voorlopig ook nog even geheim houden. Toch zijn er wel casting details gelekt voor rollen die nog niet vervuld zijn.
De castingagenten zoeken naar een vrouw van bijna twintig, die onafhankelijk is, gevoel voor humor heeft en over een fit lijf beschikt. Een tweede jongedame moet eveneens deze kwaliteiten hebben en ook nog eens heel dapper zijn. Daarnaast willen ze een twintigjarige man die intelligent en grappig is, en niet als een standaard mooie jongen wordt gezien. Verder zoeken ze nog een man van eind twintig, die wel conventioneel knap is.
Daarnaast staat een gespierde militair van veertig jaar op de lijst. Er is ook ruimte voor een oude wijze man van zeventig plus met een hard uiterlijk.
Dus voldoe je aan deze eisen en kun je goed Engels, dan zou ik maar eens opzoek gaan naar deze castingagenten, en anders vinden ze jou wel!

Bron: film1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten