zondag 16 april 2017

Veel nieuws van Celebration dag 3

Dag 3 van Star Wars Celebration Orlando zit er al weer op en we hebben gisteren avond en nacht weer een hoop nieuws gekregen dat we natuurlijk heel graag met jullie willen delen.

Laten we beginnen met Star Wars Rebels! Want tijdens het Rebels panel kregen we dan toch de bevestiging dat het komende seizoen, seizoen 4, de aller laatste in de reeks zal zijn. En natuurlijk kon een speciale trailer voor dat seizoen niet uit blijven. Maar Dave Filoni liet ook weten dat dit niet het einde betekend voor Star Wars animaties, en dat we een nieuwe serie kunnen verwachten van zijn getalenteerde team.

De trailer laat zien hoe hard het Rebels team weer heeft gewerkt en het beloofd een onvergetelijk laatste seizoen te worden met oude bekende, en een knaller van een einde.


Tussendoor kwam er even heel andere nieuws, gewoon vanuit Nederland. Er is namelijk een officiële datum bekend gemaakt voor de première van The Last Jedi in Nederland. Bij Pathé gaat de film namelijk op 13 december draaien op het grote doek!

Ook was het panel van Star Wars Battlefront II. Eerder deze week lekte er al een teaser uit van het spel, maar gisteren kregen we een veel uitgebreidere trailer te zien. De single player modus van het spel zal zich afspelen in de 0 jaar tussen Return of the Jedi en The Force Awakens. Een zeer interessant idee. Het spel wordt vrijgegeven op 17 november aanstaande. Het spel is al wel te bestellen op EA.com Wie voor besteld krijgt al voor The Last Jedi content van die film in het spel!

“In Star Wars Battlefront II wilden we echt de essentie van heldendom vastleggen en ervoor zorgen dat iedereen in Star Wars een held kan worden. Ongeacht of je nu speelt met iconische karakters als Rey of Luke, als trooper in de frontlinie, als gevechtspiloot in epische multiplayergevechten, of dat je je mee laat voeren door een nieuw Star Wars-verhaal dat het gat overbrugt tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens: je wordt een held in Star Wars Battlefront II.”Mark Hamill liet zich gisteren ook even kritisch uit over The Force Awakens. Veel fans vonden dat er een paar vreemde dingen in gebeurde. Zoals, waarom troostte Leia wel Rey (een totaal onbekende) en niet Chewbacca, een goede vriend, na de dood van Han Solo. Mark Hamill had ook zo zijn kritiek over gemiste kansen.Ook werd er gepraat over nieuwe Star Wars boeken. Voor de Journey to The Last Jedi serie zijn er weer heel wat bekende, en minder bekende, auteurs uit de kast getrokken. Zo werken Timothy Zahn (Heir to the Empire, Thrawn), Beth Revis (Rebel Rising), Delilah Dawson (The Perfect Weapon), Charles Soule (Poe Dameron, Darth Vader), Jody Houser (Rogue One), Michael Kogge (Poe Dameron Flight Log), en Ben Acker & Ben Blacker (Join the Resistance) aan de nieuwe serie.

Zahn zei het volgende over zijn nieuwe boek Thrawn “It was still the same character, I’m just writing him in a different era…Canon, the new Star Wars saga, really isn’t that restrictive. There’s a huge galaxy.” En Revis onthulde dat ze een eerder verhaal mag schrijven over Jyn Erso! Ook komt er een boek over Bazine Netal The Perfect Weapon en een over Captain Phasma.


We mogen onder andere de volgende titels verwachten: Forces of Destiny: Daring Adventures volume 1 and 2; Forces of Destiny: Meet the heroes; Rebel Rising; Guardians of the Whills; The Rise of a Hero; I am a Hero; 99 Stormtroopers Join the Empire; Join the Resistance; BB-8 on the run; Phasma; Leia princess of Alderaan; A leader named Leia; en nog veel veel meer.En tot slot kregen we nog een kijkje in de ontwikkeling van Star Wars Land in Disneyland. Een van de belangrijkste elementen is dat de mensen van Disney mensen echt willen laten ervaren dat ze op een compleet andere wereld terecht zijn gekomen. Neem een kijkje bij onderstaande video.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten