zaterdag 15 april 2017

Alles wat je moet weten over Star Wars Celebration dag 2


De meeste fans hebben het grote nieuws inmiddels natuurlijk allang gelezen of gezien. Maar voor alle fans die het een en ander gemist hebben, of betijds naar bed zijn gegaan, wij hebben alle hoogtepunten van Celebration dag 2 weer voor je op een rijtje gezet. Met natuurlijk de grootste focus op The Last Jedi.

The Last Jedi panel:
Gisteren is er een hoop bekend gemaakt met betrekking tot de nieuwe Star Wars film. Laten we eens kijken wat er allemaal verteld is:


  • Kathleen Kennedy heeft officieel aangegeven dat, ondanks eerdere berichten en toestemming van de familie, Carrie Fisher niet te zien zal zijn in Episode IX en dat we haar dus voor het laasts zullen zien The Last Jedi. Maar daarentegen gaan we haar dan ook wel heel vaak zien in The Last Jedi, aldus Kennedy.
  • Luke Skywalker heeft eindelijk tekst in The Last Jedi! En volgens Kennedy speelt hij een kritieke rol in de volgende film.
  • Daisy Ridley vertelde een klein ding met betrekking tot haar personage Rey in The Last Jedi. "Soms heb je zulke hoge verwachtingen. Maar als je dan eindelijk je held ontmoet, valt het allemaal een beetje tegen."
  • Regisseur Rian Johnson onthulde de naam van een nieuwe planeet uit The Last Jedi (die terug is te zien in de trailer, welke later volgt). De planeet is genaamd Crait. “It’s way out there. It’s uncharted,” zegt Johnson. “It’s a mineral planet and so there are mines on it. Crait is the site of an old rebel base there that’s now abandoned. It ends up playing a key role in the movie. The Resistance fighters — flying in the skimmers seen in the trailer — show up where they have to deal with a very pressing and immediate.” Deze planeet was een van de eerste dingen die hij in gedachten had toen hij de film aan het plannen was.
  • Daarnaast liet Johnson nog weten dat hij met de titel The Last Jedi, één jedi bedoelt en niet jedi in meervoud!
Tijd om maar eens te kijken naar wat beelden. Te beginnen natuurlijk met de prachtige eerste poster die bovenaan dit bericht staat. De mensen in de zaal van het panel mochten deze zelfs mee naar huis nemen. Wil jij er ook een? Ze zijn exclusief, maar er zijn er inmiddels al een paar op internet te vinden.

Ook werden er tijdens het panel heel wat foto's geshowd van The Last Jedi. Deze foto's zijn online nog wat lastig verkrijgbaar. Dus als je geïnteresseerd bent raden we je zeker aan het panel via YouTube even terug te kijken.

En dan nu het belangrijkste van alles, de nieuwe teaser trailer! Enjoy, en laat je vooral verbazen door Luke!


Maar dat is nog niet alles. Voor de Boba Fett fans was er gisteren ook nog een kleine verassing. Pablo Hildago en Davi Filoni lieten tijdens het panel Animated Origins and Unexpected Fates onafgewerkt, en nooit gebruikt materiaal van The Clone Wars zien waarin te zien was hoe Boba Fett aan zijn beschadigde helm komt!

Helaas zijn we in Nederland geblokt om video's van het kanaal te kunnen insluiten. Als je het materiaal wilt zien raden we je aan de volgende link te volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten