vrijdag 14 april 2017

Al het nieuws van Star Wars Celebration dag 1

Dag 1 van Star Wars Celebration zit er al weer op. Sommige websites houden per minuut bij wat er aan nieuws komt van Celebration. Wij doen het dit jaar anders, aangezien iedereen die wilt weten wat er per minuut gebeurd toch wel de livestream volgt. Wij geven je hier iedere dag een overzicht van het belangrijkste nieuws en de mooiste gebeurtenissen van Celebration Orlando.

Te beginnen met het 40 Years of Star Wars panel. Om terug te kijken op 40 jaar Star Wars kwamen enkele van de grootste Star Wars sterren bijeen. Niemand minder dan George Lucas bezocht het podium met Kathleen Kennedy, Warwick Davis, Dave Filoni, Hayden Christensen, Ian McDiarmid, Peter Meyhew, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Mark Hamill, Harrison Ford en John Williams met zijn complete orkest, om de iconische Star Wars muziek te spelen.

Aan het einde van het panel sprak George Lucas nog mooie en lovende woorden over Carrie Fisher, gevolgd door Kathleen Kennedy. Tijdens het panel toonde ook castleden een eerbetoon aan zowel Carrie als Kenny Baker (R2-D2). Tenslotte kwam Carrie's dochter, Billie Lourd, ook nog wat zeggen. Ook was er een video ter ere van Fisher, met de eerste beelden van haar in The Last Jedi.
Een nieuwe aangekondigde micro-serie: Forces of Destiny
Komende zomer, vanaf juli, kunnen we gaan genieten van een nieuwe Star Wars micro-serie The Forces of Destiny. Er werden een paar sneak peak video's vrijgegeven over de serie en Hasbro onthulde enkele nieuwe items voor deze serie. Elke aflevering duurt tussen de 2 en 3 minuten en verteld de onvertelde verhalen van bekende personages als Rey, Jyn, Ahsoka en Sabine. De serie wordt verspreid over Disney's YouTube kanaal en Disney Channel.

Ahsoka Tano keert misschien toch terug?
Eerder had Dave Filoni laten weten dat hij het verhaal van Ahsoka waarschijnlijk achter zich zou laten. Maar nu hij opnieuw besefte hoe geliefd het personage was, is hij 'van gedachten veranderd'. Tussen neus en lippen door liet hij weten dat we Ahsoka misschien terug gaan zien in seizoen 4 van Rebels. Maar op welke manier dat zal zijn is natuurlijk niet bekend. Daarbij is het ook nog niet 100% zeker. Wat wel zeker is, is dat veel fans er met smart op zouden zitten te wachten.

Lando keert niet terug. 
Op Celebration liet Billy Dee Williams weten dat zijn personage Lando Calrissian niet terug komt voor een rol in The Last Jedi. Een grote teleurstelling is het zeker, maar sommige fans geloven het niet. Zij denken dat Williams probeert om zijn rol in de film zo lang mogelijk geheim te houden. Maar vooralsnog mogen we aannemen dat Lando voorlopig niet terug keert in de saga.

Vanavond wordt er afgetrapt met het The Last Jedi panel. Iedereen verwacht daar een teaser of trailer te zien te krijgen. Morgen zijn wij er weer, hopelijk met mooi nieuws en geweldige beelden!

Oh en denk er aan, je kunt zelf live via YouTube Celebration volgen. Voor het schema, kijk in ons vorige bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten