woensdag 19 april 2017

Nieuws in de aftermath van Celebration

Inmiddels is Star Wars Celebration Orlando alweer enige dagen voorbij. Maar een evenement als Celebration brengt vaak de dagen daarna nog het een en ander aan nieuws met zich mee. Wij geven jullie even een kort overzicht van al dat nieuws.

Laten we beginnen met Rian Johnson. Op Celebration liet hij het publiek enkele foto's zien die hij zelf had gemaakt op de set. Tot nu toe waren ze wat lastig te tonen, maar de video hier onder laat ze zien.Force For Change loopt nog steeds door en dit keer was het Warwick Davis die de volgende prijs aankondigde. Deze week worden er maar liefst 2 winnaars gekozen om de set van de Han Solo film te bezoeken, de regisseurs te ontmoeten en uiteindelijk misschien zelfs zelf mee te mogen spelen! Tijdens het filmpje dat Warwick maakte voor FFC is zelfs een nieuwe alien te zien!
Er komt toch een openingscrawl in The Last Jedi. Het gerucht ging dat de crawl niet nodig zou zijn omdat de film direct begint waar de vorige film eindigde. Maar volgens regisseur Johnson is dit niet waar. Hoewel de film inderdaad direct begint waar de vorige film eindigde, heeft de crawl wel degelijk zin. Volgens hem zijn er nog een hoop onbeantwoorde vragen en kan er meer worden uitgelegd over wat de staat van de Galaxy nu is, na de aanval van The First Order en de vernietiging van Starkiller Base. Johnson liet weten dat ze toch 3 paragrafen hebben kunnen vullen met tekst voor de crawl.

En tot slot is er nog Star Wars Rebels. We weten inmiddels dat het komende seizoen van Rebels het laatste zal zijn. Dave Filoni liet weten dat de structuur van dit laatste seizoen compleet anders is dan de vorige seizoenen. Na een aantal losstaande afleveringen worden alle verdere afleveringen met elkaar verbonden als één grote, doorlopende verhaallijn die de conclusie van dit avontuur zal vormen. Ook onthulde hij dat we in de eerste aflevering te zien krijgen wat voor 'verschrikkelijks' Sabine heeft gedaan dat ze ooit van huis werd verbannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten