woensdag 12 april 2017

Gelekte Star Wars Battlefront II trailerVandaag lekte er al vroeg op de dag een teaser trailer van Star Wars Battlefront II, die eigenlijk bedoeld was om te worden vrijgegeven op Star Wars Celebration (dat morgen begint).

Het lek is vermoedelijk ontstaan op het YouTube kanaal van PlayStation en duurt een korte 30 seconden. In de teaser is te zien dat je het 'onvertelde verhaal van een soldaat (empire)' kunt spelen en dat wanneer je het spel pre-ordered je ook Heroes kunt krijgen uit The Last Jedi.

Verder zal het spel content bevatten van zowel de nieuwe trilogie als van de prequels. Rey, yoda, Kylo Ren en Darth Maul zullen hun opwachting maken in het spel en ook zou er een single player modus moeten komen, nadat het vorige deel veel kritiek ontving op het missen daarvan.

Ondanks dat deze teaser naar buiten is gelekt kunnen we nog meer informatie omtrent het spel verwachen op 15 april om 20:00, wanneer het officiële panel plaats vind op Star Wars Celebration Orlando (dit is te volgen op de livestream).

Het spel wordt verwacht rond december en moet beschikbaar komen voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten