zaterdag 8 april 2017

Carrie Fisher is te zien in Star Wars IX

Afbeeldingsresultaat voor carrie fisher

Tot ons grote verdriet is Star Wars heldin Carrie Fisher enkele maanden geleden overleden. Daarmee zou ook bijna zeker haar rol als Leia eindigen in episode VIII, die ze nog af wist te maken. Maar al snel liet Disney weten dat ze niets aan haar rol in de film gingen aanpassen en dat ze ook niet digitaal zou worden nagemaakt. Logischerwijs kwam dus de vraag, wat dan?

Vandaag liet haar broer, Todd Fisher, aan NY Daily News weten dat zijn overleden zus ook te zien zal zijn in het, voorlopig, laatste deel in de Star Wars reeks. Volgens hem wilde Disney heel graag haar rol voort zetten in de laatste film en hebben zowel Todd als Carrie's dochter Billie toestemming gegeven aan Disney om ongebruikt filmmateriaal van episode VII en VIII te gebruiken voor deel IX. Zo kan de actrice toch nog terug komen en de reeks af maken.

Todd zei het volgende:
“Both of us were like, ‘Yes, how do you take her out of it?’ And the answer is you don’t. She’s as much a part of it as anything and I think her presence now is even more powerful than it was, like Obi Wan — when the saber cuts him down he becomes more powerful. I feel like that’s what’s happened with Carrie. I think the legacy should continue.”
In hoeverre we Leia terug zien komen en hoe relevant de beelden zijn voor de laatste film is onduidelijk. Wat zeker is, is dat het een mega klus zal worden om ze te verwerken in het verhaal van episode IX, die origineel niet gebaseerd zal zijn op de geschoten beelden. Toch verwachten we een geweldig einde voor Carrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten