vrijdag 21 april 2017

Interessante berichten over Star Wars Land en Hotel

Star Wars Land: Our first glimpse of its layout and attractions

Zoals bij de meeste van ons wel bekend is, komt er in 2019 in Disneyland Orlando en Anaheim een Star Wars thema park. Op Celebration sprak Disney hier nog over en er werd zelfs een behind the scenes filmpje getoond.

Vlak daarna ging over het internet ineens een heel apart gerucht. Namelijk dat Disney voor dit park ook aan het denken is over een Star Wars hotel resort. Het resort zou dan in de stijl moeten worden gebouwd van een Star Wars ruimteschip en je zou er dan ook niet zomaar 2 nachtjes verblijven. Tijdens het verblijf zou er een continu doorlopend verhaal worden gespeeld waarin de gasten een rol spelen en bekende en minder bekende personages kunnen ontmoeten. Je zou zelfs op een speciale missie gestuurd kunnen worden, vlieglessen krijgen, of toch liever trainen met een lichtzwaard. Kort om, je beleeft het avontuur zelf!

Bedenk wel dat het hier alleen gaat om een enquête die Disney heeft gemaakt met betrekking tot z'n hotel. Dit betekend niet dat deze er ook daadwerkelijk komt, maar volgens insiders is zou Disney het zeker aan het overwegen zijn.

Maar bronnen komen nu ook met meer details over Star Wars land zelf en wat we er precies van kunnen verwachten.

Star Wars Land Artist Concept (Disney/Lucasfilm)

Het hele park zou worden omgeven door een grote wand (uiteraard bekleed in thema) zodat de buitenwereld en de andere parken niet te zien zijn, om zo een echt gevoeld te creëren dat je op een andere wereld bent. Als je door de ingang komt zou je op een exotische markt terecht komen met lage en kleine koepelvormige gebouwtjes. Hier zullen verkopers hun waren verkopen, inclusief die van de zwarte markt van 'The Galaxy'. Hierachter zitten twee 'landen' waarvan een van The First Order (een spaceport) en een van de Resistance (een oud gebouw in een bos). In het park lopen een hoop aliens, zoals in The Cantina, maar ook bekende, zoals de officieel bevestigde Chewbacca. Misschien zijn er naast de aangegeven park onderdelen ook nog andere thema stukjes aanwezig, maar dat is momenteel onbekend.

En dan de attracties. Wat kunnen we verwachten? Er zouden twee grote attracties moeten zijn. Een die je mee neemt aan boord van de Millenium Falcon en een die je midden in de strijd brengt tussen the Resistance en the First Order. In die laatste zullen ook elementen van The Last Jedi en episode IX terug komen.

In het restaurant zou een speciale alien kok aanwezig zijn die werd omschreven met een groot vissenhoofd, die audio-animatronic is. Hij zou 'iets speciaals' doen wanneer de gasten de 'special' bestellen.

Cantina at Star Wars Land

Geen opmerkingen:

Een reactie posten