maandag 18 februari 2019

Star Wars IX en The Mandalorian opnames zijn afgerondHet zat er al een tijdje aan te komen, steeds meer acteurs lieten online weten afscheid te hebben genomen van Star Wars nu hun verhaal er straks (voorlopig) op zit met Episode IX. Nu liet John Boyega, ofterwijl Finn, via Twitter afgelopen weekend weten dat de film officieel klaar is met de opnames. Hiermee komt er een einde aan meer dan 40 jaar van de Skywalker saga. Hoewel Star Wars verder gaat met drie nieuwe films is er ook aangekondigd dat dit niet verder zal gaan op de verhaallijn zoals we die kennen.

In de tweet laat Boyega zich uit over hoe dankbaar hij is voor de kansen in Star Wars en hoe blij hij is dat hij met een geweldige cast heeft mogen werken. Voor hem, Oscar Isaac en Daisy Ridley zit het verhaal in de Star Wars Universe er voorlopig op.

Ook kwam er een, inmiddels verwijderde, tweet online omtrent The Mandalorian. De serie die dit jaar nog uit zou moeten komen op de nieuwe streamingsdienst van Disney zou volgens die tweet klaar zijn met de opnames voor het eerste seizoen. Hoewel de tweet niet meer beschikbaar is, is er nog wel een afbeelding beschikbaar die in de tweet gedeeld werd. Daarop zien we de helm van een Mandalorian waarop veel handtekeningen te zien zijn van mensen. Dit wordt vaak ceremonieel gedaan bij het afronden van een serie of film

The Mandalorian Wraps Filming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten