zaterdag 9 februari 2019

Mogelijk titel Star Wars IX gelekt door Reddit gebruiker

Afbeeldingsresultaat voor star wars balance of the force

Een gebruiker van Reddit heeft er alles aan gedaan om er achter te komen wat de titel gaat zijn van de komende Star Wars film, episode IX. De gebruiker speurde ook de officiƫle Star Wars website af naar mogelijke clues die tussen de checks door geschoten zouden zijn. Toen dat niet lukte gebruikte hij een code om achter de schermen van de website te komen en deed daar een bijzondere ontdekking.

Volgens de Reddit gebruiker zou de titel zijn Balance of the Force. Dit nieuws is uiteraard niet officieel bevestigd. Het enige dat we echt bevestigd hebben gekregen van de film is dat Episode IX een tijdsprong maakt van een jaar ten opzichten van The Last Jedi. 

Niet alle fans geloven in het gerucht en dat is ook niet zo gek omdat het geen harde bewijzen zijn. Anderen geloven er al wel heilig in, zeker omdat dit het Skywalker verhaal mogelijk rond zou kunnen maken. De Skywalkers zouden immers een balans in de Force brengen. Sommige mensen zeggen dat dat al werd gedaan in Return of the Jedi, anderen zeggen van niet omdat hierna Snoke en Kylo op kwamen. Wie weet komt de profetie eindelijk uit en brengen de Skywalkers, of iemand anders, eindelijk een balans in de Force.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten