maandag 11 februari 2019

Kostuums van 17 Star Wars IX personages gelekt - grote onthulling

LET OP! DIT BERICHT BEVAT SPOILERS VOOR EPISODE IX

Opnieuw is er op Reddit een lek van Star Wars IX tevoorschijn gekomen. Dit keer zijn het beelden van kostuums van 17 verschillende personages. Een deel gaat om concept art en een ander deel gaat om referentiefoto's. Op de foto's gaat het om zowel bekende als nieuwe personages.

Soms betreft het nieuwe aliens en droids en ook de kleding ideeën voor de personages van Richard E. Grant en Dominic Monaghan zijn op de foto's te zien. Bij Kylo Ren zien we niet zo veel nieuws maar bij Rey zien we wel degelijk een aantal veranderingen. Ook bij Poe is de kleding veranderd. 

Een van de meest schokkende ontdekkingen, die tot nu toe op de een of andere wonderbaarlijke manier niemand nog is opgevallen, is dat er bij de gelekte afbeeldingen ook een oude bekende zit die we tot voorheen nog niet in de huidige trilogie hebben gezien. Afbeelding O gaat namelijk om een outfit voor 'Old Lando.' 

Hoewel de fans al jaren hopen op de terugkeer van Lando Calrissian, als een van de originele helden, is dat tot nu toe nog niet gebeurd en is zijn betrokkenheid tot nu ook altijd ontkent. Toch lijkt deze foto te indiceren dat de fans zijn gehoord en dat Lando nog één maal terug keert in de galaxy far far away.

EPISODE IX Costumed Characters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten