maandag 25 februari 2019

Een derde Star Wars serie is in productie

STAR WARS

Vorige week lieten we jullie al weten dat er geruchten gaan dat er een Obi-Wan Kenobi TV serie aan zit te komen. Nu lijken de geruchten bevestigd te worden door de website van Fantha Tracks. Deze website heeft het normaal bij het rechte eind en dus kunnen we er voor nu van uit gaan dat er inderdaad een derde Star Wars serie in de maak is.

Fantha heeft geschreven dat er een derde serie aan zit te komen, maar heeft niet gezegd waar dit over zal gaan. Maar dit, in combinatie met het recente nieuws van SWNN over een mogelijke Kenobi serie, lijkt een gevalletje, waar rook is, is vuur. 

Volgens Fantha zou de focus van deze serie bekend gemaakt worden op Star Wars Celebration in april van dit jaar. Daarom houden ze zich voor nu afzijdig van de focus van de serie, tot we meer horen. De huidige productie naam zou zijn "SERIES III PRODUCTIONS (UK) LIMITED."

Naast dit nieuws liet Fantha in het zelfde bericht weten dat op de zelfde dag dat deze serie geregistreerd werd, dat ook de eerste film van de nieuwe Rian Johnson trilogie geregistreerd was (waarschijnlijk). De naam van het project zou nu zijn "E&E INDUSTRIES (UK) LIMITED."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten