dinsdag 21 januari 2014

Star Wars VII productie, cast details en een andre regisseur?


De geruchten blijven komen en komen. Gister zijn we eindelijk in het stadium beland waarin de eerste kleine dingen zijn vrijgegeven over de aller nieuwste Star Wars film. Vandaag kunnen we daar nog een paar kleine dingen, en uiteraard geruchten, aan toe voegen.
De regisseur van het zevende deel in de saga, J.J. Abrams, vind de geruchten die worden verspreid helemaal niet vervelend. Hij is er zelfs blij mee. Hij zei het volgende: ”Het zijn er zoveel. Het is ongelofelijk om te zien hoeveel het er zijn. Maar het is mooi om te zien, want het toont aan dat er interesse is in deze film. Maar het is ongelofelijk om te zien hoeveel vreemde dingen de wereld in geslingerd worden en hoe mensen daarop reageren. Hoe blij ze zijn, hoe teleurgesteld.”
Voor veel mensen lijkt het logisch dat Abrams niet alleen episode zeven regisseert maar ook de vervolgdelen VIII en IX, maar blijkbaar is dat helemaal niet zo logisch. Toen hem werd gevraagd of hij ook de vervolgfilms zal gaan regisseren ontweek hij de vraag en zei hij: ”Ik concentreer me op dit moment alleen op ‘Episode VII’.” Het is een beetje te begrijpen dat Abrams zo praat. Als de film, door de zeer kritische Star Wars fans, niet goed wordt beoordeeld zal hij geen tweede Star Wars film op zijn naam willen hebben. Dit project kan hem immers zijn hele carrière kosten, niemand wil de regisseur die het Star Wars verhaal verpestte.
Abrams vertelde ook dat de productie van de film hoogst waarschijnlijk zal gaan beginnen in mei. Nu het script klaar is, is hij klaar om naar Engeland te vertrekken, waar de volgende film wordt opgenomen.
Ook al kon hij nog niets vertellen over het verhaal liet hij wel weten dat de casting details en de mogelijke acteurs snel bekend gemaakt zullen worden. Het is nu nog maar een kwestie van even wachten zegt de regisseur.
Carrie Fisher, prinses Leia, heeft verteld aan TV Guide dat ze samen met Harrison Ford en Mark Hamill gaat werken aan een nieuwe film. De productie van die film begint rond maart/april. Dè drie grote Star Wars sterren opnieuw in één en de zelfde film die ook nog eens rond de zelfde datum als Star Wars VII in productie gaat... dat kan gene toeval zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten