zaterdag 4 januari 2014

Boba Fett eigen film

Lawrence Kasdan werkt, net als Simon Kinberg, aan een Star Wars-spinoff film. De vraag is nog altijd waar die films precies over zullen gaan. Geruchten zijn er genoeg: zo zouden ze over Han Solo, Yoda, Obi-wan Kenobi en Boba Fett draaien.

Tijdens een aflevering van AMC Movie Talk, vertelde regisseur Jon Schnepp (Metalocalypse) dat de film over Boba Fett zal gaan. ”Dat weet ik zeker. Ik zal mijn bron nooit onthullen, maar het is de film geschreven door Lawrence Kasdan.”

Op dit moment werkt Kasdan samen met regisseur J.J. Abrams aan het scenario van Star Wars: Episode VII, maar er wordt nog altijd gewerkt aan zijn standalone scenario. Dat juist hij een film over fanfavoriet Boba Fett schrijft, is niet eens zo gek. Hij bracht het personage tot leven in Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back.
 
Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Dit bericht is volledig afkomstig van Filmtotaal.nl. Wij willen U er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten