maandag 13 januari 2014

Star Wars cast en veranderingen episode VII


Gisteren hadden we het bericht dat Jesse Plemons mogelijk een rol zal spelen in J.J. Abrams-film Star Wars: Episode VII. Vandaag hebben we nog veel meer mogelijke castleden, en meer details over het verhaal van de film.

Volgens THR heeft Abrams o.a. Michael Fassbender, Adam Driver en Hugo Weaving op het oog. Ook zouden Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael B. Jordan, Jack O’Connell, Alex Pettyfer, Saoirse Ronan en Sullivan Stapleton gesprekken hebben gehad met Abrams. Daarnaast zullen Luke Skywalker (Mark Hamill), Leia Organa (Carrie Fisher) en Han Solo (Harrison Ford) grotere rollen in de film krijgen dan oorspronkelijk gedacht werd.

Het project zou flink veranderd zijn sinds Michael Arndt van het scenario afgehaald is, en Abrams en Lawrence Kasdan het werk van hem overnamen. De reden voor die wisseling zou niet zoals eerder bericht, liggen aan een gebrek aan tijd. In plaats daarvan zouden Abrams en Arndt verschillen van mening over welke personages een grote rol in de film moeten krijgen.

Arndt zou zich vooral geconcentreerd hebben op de kinderen van Skywalker, Solo en Leia. De helden van de oorspronkelijke trilogie zouden slechts bijrollen hebben gekregen in zijn film. Abrams wil echter dat Episode VII zich concentreert op de drie helden. Het publiek kan zo nog eenmaal van hun aanwezigheid genieten, en daarna is het de beurt aan de personages met een bijrol in de zevende film, om hoofdrollen te krijgen in Episode VIII en Episode IX.

Een aantal personages uit het scenario van Arndt zijn dan ook helemaal verdwenen, en andere personages hebben slechts bijrollen in de film. Acteurs die eerder genoemd werden voor rollen, en die al auditie hebben gedaan, zijn daarom afgewezen voor de film, of moeten voor andere rollen auditie doen. Een voorbeeld dat THR noemt is Tye Sheridan, die een 20-jarig personage zou spelen. Dat personage werd in het scenario van Abrams en Kasdan veel ouder, waardoor Sheridan niet meer geschikt is.

Van geen van de acteurs die eerder genoemd werden is bekend welk personage ze mogelijk spelen. Enkel van Hugo Weaving noemt THR een personage: een commandant van het Keizerrijk. Tot slot zou de dochter of kleindochter van Obi-Wan Kenobi mogelijk een rol spelen in de film.

Let op! Dit bericht si volledig afkomstig van Filmtotaal.nl. Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Wij willen U er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten