dinsdag 28 januari 2014

Star Wars Rebels personage

Met drie gloednieuwe Star Wars films, enkele nieuwe Star Wars games, enkele Star Wars spinn-off films en twee Star Wars 3D films op komst kan het voor de fans voorlopig niet meer stuk. Maar dat is niet alles, want eind dit jaar gaat de nieuwe animatie serie Star Wars Rebels uitkomen. Er is eindelijk weer nieuws over de nieuwe serie.
Een heel nieuw personage is bevestigd en de eerste beelden zijn vrijgegeven. Het gaat hier om een droid met de naam Chopper. Chopper is een chagrijnige droid die zijn totaal eigen zin doet. Zijn ontwerp is gebaseerd op het originele ontwerp van R2-D2 en zijn officiële naam is C1-10P. Wat we ook al weten over deze kleine droid is dat hij loyaal is aan het rebellen leger en dat hij zal verschijnen in Hasbro's 3.75-inch Rebels Saga Legends action figure line.
Via nog te verschijnen producten, die bijvoorbeeld dit voorjaar op de diverse internationale speelgoedbeurzen voor de detailhandel worden geïntrodiceerd, zijn enkele namen bekend geworden van de bemanning van het Rebellenschip de Ghost – Kannan Jarrus, Hera Syndulla (een Twi’lek met een bekende familie) en Zeb (de gunner) en van het Keizerlijke schip de Phantom – Ezra Bridger.
Een andere naam die onlangs gevallen is, is die van Mara Jade. De geruchten gaan dat het populaire Expanded Universe (EU) personage, dat door schrijver Timothy Zahn werd geïntroduceerd in het succesvolle boek Heir to the Empire, een rol zal gaan spelen in de animatieserie en zo nu en dan met de Inquisitor te maken zal hebben. Op deze wijze moet Star Wars: Rebels een connectie leggen met Star Wars: Episode VII.
Inmiddels is de eerste aflevering van Star Wars Rebels al helemaal klaar. Dit liet Keith Kellogg weten via Twitter: “Just finished animation on the first episode of #StarWarsRebels. Can’t wait for you all to see it.


Let op! Bepaalde onderdelen van dit bericht zijn niet door ons geschreven en wij claimen dit dan ook niet. Wij willen U er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten