zondag 12 januari 2014

Jesse Plemons als Skywalker in Star Wars VII?

We hebben nog maar weinig concreet castingnieuws rondom de nieuwe Star Wars-film, die gepland staat voor 2015. Nu kunnen we echter melden dat de 25-jarige Jesse Plemons grote kans maakt op een hoofdrol in het nieuwe deel uit de saga.

Plemons werd afgelopen jaren vooral bekend door zijn rollen in tv-series zoals Friday Night Lights en Breaking Bad. Daarnaast was hij echter ook te zien in films die uiteenliepen van The Master tot Battleship.

Na een succesvolle auditie heeft de acteur volgende week een afspraak met regisseur J.J. Abrams, die dan waarschijnlijk zijn uiteindelijke oordeel zal geven. Welke rol Plemons potentieel zal spelen is nog niet bekend, maar gezien zijn uiterlijke overeenkomsten met Mark Hamill uit de originele trilogie, zou het ons niet verbazen als hij wordt gecast als Luke Skywalkers zoon.

Onthoud natuurlijk wle dat dit allemaal geruchten zijn. Volgens de geruchten zijn er veel meer mensen in de race voor Star Wars VII. Enkele van hen zullen we ongetwijfeld terug zien op het grote scherm in 2015 onder een nog onbekende titel beginnend met: "Star Wars ..."

Let op! Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Dit bericht is voor een groot deel afkomstig van filmtotaal.nl. Wij willen U er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten