maandag 20 januari 2014

Star Wars Spinn-off nieuws


Tijdens de opening van het nieuwe Lucasfilm gebouw in Singapore, helemaal in de style van Star Wars met onder andere een Yoda fontein, en vele andere Star Wars items, kon de media Kathleen Kennedy kort spreken over haar plannen met de nieuwe Star Wars films. Het betreffende gebouw is gebouwt naar ontwerp van de Sandcrawler.
Kennedy gaf nieuws weg over de geplande spin-off films die worden geproduceert tussen de nieuwe episodes door. Ze liet wetend at de spin-off films op geen enkele manier iets te maken zullen hebben met het verhaal in de hoofdfilms. Ze zullen dus niet gerelateerd zijn aan de nieuwe episodes. Waarschijnlijk dus geen Boba Fett of Han Solo in de spin-off.
”George was daar erg duidelijk over,” vertelde Kennedy. ”Het canon dat hij bedacht was de Star Wars saga. De zevende film valt op dit moment binnen dat canon. De spin-off films, of hoe we ze ook zullen noemen, bestaan binnen het gigantische universum dat hij bedacht heeft.”
Met andere woorden zegt Kennedy ook dat episode VII een aansluitend verhaal op episode VI is. Of dat nou direct of enkele jaren na het zesde deel plaats vind maakt niet uit. Het idee dat de Skywalkers terug komen is zeer waarschijnlijk.
Er zal geen poging worden gedaan de personages van de standalone films naar de franchise te brengen. ”We willen ze niet in en uit de sagafilms brengen. We hebben een vrij duidelijke planning, gemaakt door George.”
Daarmee lijken de geruchten over spin-off films voor Han Solo en Boba Fett stukken minder waarschijnlijk. De komende maanden zullen we waarschijnlijk meer horen over de Star Wars: Episode VII. Aankondigingen over de eerste spin-off kunnen we ook binnen niet al te lange tijd verwachten.
Het is goed om te horen dat George Lucas het Star Wars Schip nog niet volledig heeft verlaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten