donderdag 25 juli 2013

Ryan Gosling en Zac Efron in Star Wars VIIDisney heeft Ryan Gosling en Zac Efron op het oog voor de hoofdrollen in Star Wars: Episode VII. De rol van Efron is nog onbekend, maar volgens de Amerikaanse filmsite Latino Review gaat Gosling de zoon van Luke Skywalker spelen. Het nieuws zou bekend worden gemaakt tijdens de fanclubdagen van Disney, die van 9 tot en met 11 augustus op het programma staan.

Volgens de site heeft Leonardo DiCaprio ook gesprekken gevoerd met Disney over een rol in de zevende Star Wars-film, maar dat zou nergens toe hebben geleid. De acteur zou de rol hebben laten schieten, omdat hij de hoofdrol zou krijgen in de sciencefictionfilm Robotech. Die film is gebaseerd op de animatieserie uit de jaren tachtig en verhaalt hoe de mensheid zich met enorme robots verdedigt tegen vijandige buitenaardse wezens.

Geruchten over de casting van de nieuwe Star Wars-film van regisseur J.J. Abrams doen al maanden de ronde. In mei meldde de Latino Review nog dat Jonathan Rhys Meyers in beeld is voor een rol in Star Wars: Episode VII. Ook Harrison Ford, Mark Hamill en Carrie Fisher zouden terugkeren als Han Solo, Luke Skywalker en Princess Leia. Disney heeft nog niets losgelaten over de cast.

Het verhaal van Star Wars: Episode VII vertelt het verhaal na Episode VI: Return of the Jedi uit 1983. De bedoeling is dat de film vanaf volgend jaar in de Britse Pinewood Studios wordt opgenomen. De film moet in 2015 te zien zijn.

Door: Novum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten