woensdag 10 juli 2013

Acteurs Star Wars VII op D23?

Jade Club wees TheForce.net op een interessant verslag van The Hollywood Reporter over Disney's Star Wars plannen op hun D23 Expo.
Insiders zeggen dat sommige Star Wars Acteurs voor episode VII hun optreden kunnen maken tijdens de Expo D23 en daarmee hun deelname in de nieuwe trilogie bevestigen.
Verscheidene voormalige castleden hebben al duidelijk belangstelling getoond in terug te keren naar de saga, waaronder Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Samuel L. Jackson en Ewan McGregor. Mark Hamill en Carrie Fisher zijn over een paar weken ook aanwezig op Star Wars Celebration Europe II, dat is een paar weken voor D23. Bij sommige gonst het idee dat Disney informatie over Star Wars VII achter gaat houden op Celebration Europe om D23 in het voordeel te stellen. Mocht dit inderdaad het geval zijn dan zou dat voor vele teleurstellend zijn aangezien Celebration Europe zoiets zo moeten laten weten en niet D23.
Wat Disney wel en wat niet onthult zullen we nog moeten zien. Het lijkt er in ieder geval op dat we of op Celebration Europe of bij D23 informatie zullen ontvangen over de nieuwe acteurs. We zijn benieuwd!

Bron TheForce.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten