woensdag 24 juli 2013

Lucasfilm ontkent vertrek Star Wars-regisseurFilmmaatschappij Lucasfilm ontkent hardnekkige geruchten dat J.J. Abrams zou zijn opgestapt als regisseur van Star Wars: Episode VII. De filmmaker zou ontevreden zijn over de vele draaidagen in Groot-Brittanniƫ, waarbij hij met zijn hele gezin moest verhuizen.

"Dit gerucht is onwaar", laat Lucasfilm weten aan entertainmentsite IGN. "JJ heeft het fantastisch naar zijn zin en wil nog steeds volgend jaar beginnen met de opnames." Volgens de laatste officiƫle berichten sleutelt Abrams met scenarist Michael Arndt aan het scenario.
De geruchten zijn niet helemaal uit de lucht gegrepen. Abrams liet vorige maand openlijk weten de opnames in Engeland inderdaad ongemakkelijk te vinden vanwege de familiaire rompslomp. Lucasfilm hield echter voet bij stuk.
Een andere reden die steeds wordt geopperd is dat Abrams simpelweg geen tijd heeft om volgend jaar Episode VII te schieten. Dan staat namelijk ook het volgende deel van Star Trek op het programma, en dat is zelfs voor Abrams wat veel van het goede. Hij zou dan een van de regieklussen moeten teruggeven. Ook Abrams heeft tijdens interviews geen duidelijkheid gegeven over deze kwestie.

Door: Novum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten