woensdag 17 juli 2013

Mogelijk Lando Calrissian in Star Wars VII


Nu zo goed als zeker is dat Mark HamillCarrie Fisher en Harrison Ford terugkeren voor Star Wars: Episode VII, is het tijd om eens te kijken hoe het met andere castleden van de oorspronkelijke Star Wars-trilogie zit. Een van hen is een fanfavoriet, Billy Dee Williams.
Williams speelde in de films de rol van gokker annex zakenman annex rebellenleider Lando Calrissian. Een bron van de website filmbuff heeft gesproken met de acteur en hij vertelde dat hij gevraagd  is voor de rol, maar nog niet besloten heeft of hij accepteert.
De vraag is dan natuurlijk, waarom de acteur nog  zo lang na moet denken. Hij heeft de afgelopen  jaren voornamelijk werk in de Star Wars-franchise verricht, dus op zich lijkt het geen gek idee voor de acteur om de rol van Lando weer daadwerkelijk te spelen. Maar daar moet tegenover gezet worden dat Williams volgende maand 76 wordt, en mogelijk niet de energie heeft om een volledige  film op te nemen.

Of het gerucht klopt is niet zeker, maar aangezien het de bedoeling is dat zoveel mogelijk personages uit de oorspronkelijke films terugkeren, lijkt het niet zo’n gek idee dat ook Lando weer te zien is. Dan is het dus wachten of Williams denkt dat hij het aan zal kunnen. Des noods wordt hij eind episode VII uit de film geschreven door bijvoorbeeld een heldhaftige dood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten