maandag 6 januari 2020

Star Wars The Clone Wars komt eindelijk terug (Seizoen 7)


De meest geprezen Star Wars serie aller tijden, The Clone Wars, komt terug! Natuurlijk wisten we al een tijdje dat de serie een laatste seizoen zou krijgen, maar nu is ook de reslease datum bekend gemaakt, namelijk 17 februari 2020.

Het duurt dus niet lang meer voordat we eindelijk seizoen 7 van de hitserie kunnen gaan bekijken. Het is inmiddels al weer 7 jaar geleden, in 2013, dat de serie na seizoen 5 plotseling werd gecancelled. In 2014 volgde er toch nog een zesde seizoen met 13 afleveringen, ook wel bekend als 'The Lost Missions.' Er werd immers al gewerkt aan een vervolg seizoen. Nu, in 2020, pakt Disney nog één maal de draad op met een officieel laatste seizoen, bestaande uit 12 nieuwe afleveringen. 

Veel fans hebben lang gewacht op de terugkeer van de serie. Zo was er al de heuse '#BringBackCloneWars' beweging. Helaas is de terugkeer maar tijdelijk. Ondanks dat er al geneog aan verhaallijn uitgeschreven was om ook een seizoen 8 te maken. 

De afleveringen komen online op de streamingsdienst Disney+, waar leden ook alle andere seizoenen nog eens terug kunnen kijken. 

Vooralsnog weten we niet heel veel over het nieuwe seizoen. Wel weten we dat in ieder geval Ahsoka, Anakin en Darth Maul terug keren. Hiermee kunnen we antwoord krijgen op nog een aantal brandende vragen. 

De release datum stond in een promotie video van de serie, die vlak daarna weer offline werd gehaald. De video werd waarschijnlijk te vroeg vrij gegeven. Het terugtrekken was te laat, want de datum van 17 februari was al ontdekt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten